Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Col·lecció: ANAGRAMA/EMPURIES
Traductor: Josefina Caball Guerrero
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de Canadà:

Del guanyador del Premi Pulitzer… una història per als amants de les novel·les sobre la vida americana en la línia de Franzen, Cheever o Philip Roth. 

Dell Parsons té quinze anys quan els seus pares roben un banc a Dakota del Nord i la seva vida, i la de la seva germana bessona Berner, queda alterada per sempre. Plena de ressentiment, la Berner fuig a Califòrnia, però en Dell no es queda sol del tot: una coneguda de la família se l’emporta a través de la frontera canadenca per evitar que caigui sota la tutela de l’Estat. Allà, envoltat pels camps de Saskatchewan, en Dell troba refugi a casa de l’Arthur Remlinger, un fugitiu americà, enigmàtic i distant, amb un passat fosc i violent.

Canadà és una obra mestra d’una profunditat inusual i inquietant que tracta amb delicadesa les transgressions, la pèrdua de la innocència i la possibilitat de redempció, i els misteris que mouen els complexos llaços familiars. Narrada amb la prosa espartana i elegant pròpia de l’autor, tan impressionant com lluminosa, Canadà està destinada a convertir-se en un clàssic contemporani. 

«Retrat brillant i profund d’una família fràgil, típicament americana, i la consciència, també fràgil, d’un noi adolescent. Alhora, és fascinant la manera com mostra la trama a la primera pàgina i després tira enrere, oferint una versió cada vegada més íntima de la història.» Colm Tóibín

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Canadà

© Robert Yager

Richard Ford va néixer a Mississipí l’any 1944 i és considerat un dels millors escriptors nord-americans de fi nals del segle XX. Ha estat professor a les universitats de Princeton (1980-1981) i Harvard (1994), i entre les seves obres cal destacar El cronista d’esports, El dia de la Independència (que li va valer, l’any 1996, els premis Pulitzer i Pen/ Faulkner) i Acció de Gràcies (Empúries, 2008).

... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/09/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-876-0 | Codi: 10036107 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: ANAGRAMA/EMPURIES | Traductor: Josefina Caball Guerrero

Totes les opinions de Canadà

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir