Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El Llac dels Signes

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 520

Sinopsi de El Llac dels Signes:

Una exhibició de gran diversitat formal d'un dels nostres grans escriptors i intel·lectuals.

El Llac dels Signes és un llibre format per peces de gèneres diferents, on des d'una aparença de diversitat s'hi troba una confluència sobre grans qüestions de l'actualitat: les convulsions de la societat d'avui, les cares d'una crisi que és molt més que econòmica, el sentit de l'art i el pensament, l'atzucac profund on ha anat a parar l'individu postmodern. L'autor revisita disciplines diverses: l'aforisme, el microrelat, el teatre, el guió, el pamflet, el fals assaig i el veritable..., i totes li serveixen per mostrar les cares d'aquesta crisis global que afecta l'home del nostre temps.

“Preguntar quants llibres has venut és de mala educació. És com preguntar quants diners tens al banc, quina edat tens, amb quina freqüència practiques el coit.”

“Significativament, la Plaça de les Glòries Catalanes és un erm caòtic, de pas, desangelat i ple de merda.”

“El qui passats uns anys d’exercici públic de les lletres no té un club important d’enemics, que revisi amb urgència què ha fet malament, o si tan sols la seva obra és insignificant.”

“El noucentisme ha actuat sobre l’idioma com la quimioteràpia sobre un organisme: en el cami de netejar-lo de maleses, ha eliminat elements valuosos, i el resultat final és d’empobriment i debilitat.”

“Si mires enrere val més que t’aturis, si no vols topar contra el fanal.”

“Presumia de la seva humilitat.”

“Esperes la mosca amb la pala a la mà, disposat a esclafar-la tan bon punt aturi el vol. I on es posa la mosca? A la mà que sosté la pala.”

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El Llac dels Signes

Miquel de Palol és autor de poesia, narrativa i assaig. Ha publicat entre altres els llibres de poemes Delta (1973), El Porxo de les Mirades (1983), Indiferència (1986), El Sol i la Mort (1996), Nocturns (2002) i Aire amb Cel de Fons (2012). Com a narrador, les novel·les El Jardí dels Set Crepuscles (1989), El Legislador (1997), El Quincorn (1999), El Troiacord (2001), Un Home Vulgar (2006) i El Testament d’Alcestis (2009), els llibres de cont...

Llegir-ne més

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/11/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-431-8 | Codi: 10037962 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT

Totes les opinions de El Llac dels Signes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir