Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Albert Torrescasana Flotats
Nombre de pàgines: 344

Sinopsi de El xef:

«Una mirada brutalment divertida al món de la cuina professional. A vegades la veritat és tan estranya que cal cuinar-la amb la paella de la ficció.» Gary Shteyngart

«Cuinar és això: una disculpa elegant per a un acte salvatge.» Quan en Monocle, un jove llicenciat en Literatura Anglesa, entra a treballar al restaurant The Swan només somia a fugir del seu pare. La seva vida potser és un desastre, però és la seva vida... Aviat, però, a mesura que assumeix tasques a la cuina, les seves esperances són demolides sota el règim cruel del xef Bob, on campen l’abús, la intimidació i la humiliació.

Malgrat la tirania del xef, en Monocle teixeix una estranya camaraderia amb els companys de feina, vulgars i ingenus com són, ja que a la vida no es tracta de mesurar els altres. Tampoc importa el molt o el poc que tens. A la vida, l’únic que importa de debò és si lluites per ella o no.

Amb la seva primera novel·la, El xef, Simon Wroe, que la crítica britànica ha saludat com el nou Martin Amis, ens capbussa en un viatge bulliciós a les interioritats d’un restaurant suposadament d’elit. 

«Salvatgement divertida i poblada de personatges acolorits, El xef, el debut literari de Simon Wroe, ens anuncia un hereu de Martin Amis i alhora el naixement d’un nou talent fresc.» AD Miller   

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El xef

Simon Wroe és periodista freelance. Escriu sobre cuina a Prospect Magazine, sobre art i cultura per a The Economist i ha fet col·laboracions per a moltes altres publicacions, com ara Private Eye, Intelligent Life, The Times, The Guardian, The Telegraph, The Independent i l’Evening Standard. Té trenta-un anys i viu a Londres. El xef és la seva primera novel·la.

Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre El xef

«El xef captura la barreja explosiva de sadisme, humor negre, masclisme i el sorprenent perfeccionisme en què es mouen molts dels professionals de la cuina. Tot plegat servit amb una gran diversió.» Scott Hutchins

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/09/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7320-0 | Codi: 10041424 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Albert Torrescasana Flotats

Totes les opinions de El xef

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir