Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Informe de l'interior

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Albert Nolla Cabellos
Nombre de pàgines: 312

Sinopsi de Informe de l'interior:

Paul Auster accepta el repte de reviure el despertar de la seva pròpia consciència.

Si a Diari d'hivern Paul Auster ens parlava del que havia suposat viure en el seu cos -la història del seu "jo" físic-, ara, a Informe de l'interior, es proposa recrear l'experiència del despertar i desenvolupament del seu jo intern.

Amb la prosa enlluernadora i fluctuant que caracteritza l'autor, Informe de l'interior mostra el camí moral, polític i intel·lectual de Paul Auster a mesura que avança cap a l'edat adulta, des dels primers anys 50, en plena postguerra, fins als turbulents anys 60. Des del nen que adora els cowboys i aprèn a vestir-se sol, passant per la composició del seu primer poema als nou anys o els primers brots de consciència de les injustícies de l'estil de vida americà fins a les primeres aventures sentimentals.

"He acabat el meu proper llibre, que es titularà Informe de l'interior -en certa manera company de Diari d'hivern-, en què explico la meva aventura espiritual i intel·lectual quan era nen. Explico, per exemple, que als sis anys vaig sentir que era el moment més feliç de la meva vida; perquè vaig descobrir que em podia vestir sol, que em podia cordar les sabates  sol, és a dir, que era independent. Abans, no només existia. A partir d'aleshores, vaig saber que jo era. I això suposa una diferència enorme!"

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Informe de l'interior

Paul Auster© © Siri Hustvedt

Paul Auster (Newark, Nova Jersey, 1947) és escriptor, traductor, guionista i director de cinema. Va estudiar a la Universitat de Columbia a Nova York i poc després es va traslladar a París, on va fer traduccions, ressenyes i mil i una feines mal pagades mentre intentava escriure. Edicions 62 ha publicat en català gran part de la seva obra, en què destaquen títols com La invenció de la solitud (1982), Trilogia de Nova York (1987), El Palau de l...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/11/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7206-7 | Codi: 10036473 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Àlbum d'imatges en blanc i negre | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Albert Nolla Cabellos

Totes les opinions de Informe de l'interior

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir