Grup62

Ja no falta gaire per al final del curs escolar i l’arribada de les vacances d’estiu. Comença un fantàstic temps d’oci i diversió per a la canalla, però també poden arribar a avorrir-se. Afortunadament, als llibres podem trobar l’antídot perfecte contra aquest avorriment. I no només això, sinó que també poden servir per adquirir nous coneixements i repassar aquelles matèries escolars en què vagin més fluixos.

Els quaderns vacances són una de les opcions més encertades per entretenir i educar els infants durant l’estiu. Els permeten treballar continguts i matèries d’una forma distesa i divertida, convertint els deures escolars en un joc.

A continuació, us proposem els millors quaderns d’estiu per a joves exploradors.

Mates per a ninges

Moltes famílies estan preocupades pel nivell de matemàtiques dels seus fills i filles. Aquest llibre, dirigit a infants a partir de set anys, proposa una fórmula innovadora per a l'aprenentatge de les matemàtiques. El mètode s’allunya dels problemes tradicionals i se centra en trucs i consells pràctics que ajuden a comprendre la lògica matemàtica d’una manera molt més lúdica.

Aquest quadern, a banda d’entreteniment, es presenta com una bona solució per consolidar les bases matemàtiques en els primers anys d'escolarització. El llibre cobreix tot el currículum de primària, des de les operacions bàsiques fins a conceptes més avançats, com fraccions, decimals i geometria.

El quadern inclou il·lustracions atractives i elements gràfics clars, cosa que facilita la comprensió i la memòria dels conceptes matemàtics bàsics. Els centenars de trucs i exemples visuals inclosos permeten als nens i nenes guanyar agilitat mental i seguretat en els càlculs. Aquest estiu, que no se’ls resisteixin les mates!

Vil·la Tenebra. Quadern de vacances de matemàtiques. 1r de primària

Seguint amb la mateixa disciplina, us presentem un altre quadern perquè els més petits repassin les matemàtiques d’una manera divertida i engrescadora durant les vacances. Aquest quadern combina l'aprenentatge de la matèria amb enigmes misteriosos i un toc d'humor.

Acompanyats pels cosins De Tenebris, el majordom Artur i el Gat Guillat, els petits aventurers s'embarquen en una emocionant recerca del monstret Benet, que ha robat la tiara de l’Ombreta. Els exercicis matemàtics són el camí per resoldre aquest misteri.

Amb aquest quadern es poden aprendre els números de l'1 al 20 i molts altres conceptes matemàtics. Les activitats estan dissenyades per consolidar i repassar els conceptes apresos durant el curs escolar.

Mr. Brit. Quadern de vacances d’anglès. 1r de primària

Si el que preferiu aquest estiu es repassar l’anglès, aquí teniu un quadern perfecte per fer-ho de forma divertida amb activitats educatives que inclouen enigmes misteriosos i un toc d'humor. El llibre anima els lectors a ajudar Mr. Brit a resoldre el misteri del famós quadre robat, El gat blau.

A través d'aquesta aventura, els nens i nenes trobaran pistes, resoldran enigmes i repassaran els principals continguts d'anglès treballats a 1r de primària. Les activitats inclouen il·lustracions i recursos d’àudio accessibles mitjançant codis QR, els quals són ideals per practicar la comprensió oral i la pronunciació.

El meu quadern Montessori +3

Per als infants més petits, us proposem un quadern per aprendre els números, les lletres i el món que els envolta d'una manera estimulant i respectuosa. Basat en el sistema educatiu Montessori, aquest quadern ofereix una sèrie d'activitats tàctils, visuals i sonores que promouen l'aprenentatge a través de l'exploració i el joc.

El mètode Montessori és basa en l’estimulació positiva, el reconeixement de la individualitat de cada infant i el respecte cap a l'alumne. El quadern reflecteix aquests principis oferint activitats dissenyades per fomentar l’autonomia i la curiositat natural dels infants. A través d'exercicis pràctics i interactius, els petits descobreixen les lletres, els nombres i diferents aspectes de la natura i la realitat que els envolta.

Vacances extraràtiques 1

Per als fans de Geronimo Stilton també tenim un quadern d’estiu per repassar continguts escolars de forma divertida i emocionant. En aquest llibre, Geronimo convida els seus amics rosegadors a visitar-lo a Ratalona, on junts passaran unes vacances inoblidables i es convertiran en enviats especials de L’Eco del Rosegador.

El quadern inclou un espai final on els nens poden reflectir les seves experiències durant les vacances i crear un record especial de l'estiu que fomenta la creativitat i l'expressió personal i els ajuda a consolidar els coneixements adquirits d'una manera divertida i significativa.

Passa la calor amb passatemps.cat

Ple d'activitats variades i entretingudes, aquest quadern ofereix una manera lúdica de mantenir la ment activa mentre es gaudeix del temps lliure. Cada activitat està pensada per estimular la creativitat, la lògica i les habilitats lingüístiques dels infants, amb referències a personatges i elements culturals del nostre país.

Amb aquest quadern, els nens i nenes podran aprofundir en la llengua i la cultura catalana d'una manera divertida i educativa. Els menuts poden gaudir de les sopes de lletres, resoldre enigmes intrigants, aprendre nous embarbussaments i descobrir la saviesa dels nostres refranys tradicionals.

Anna Kadabra. Quadern de vacances. 2n de primària

Per als infants de 2n de primària, tenim un quadern d’estiu protagonitzat per l'Anna Kadabra i els seus amics del Club de la Lluna Plena. Amb ells, els nens i nenes podran repassar tot el que han après durant el curs escolar d'una manera divertida i màgica.

Aquest quadern està ple d'activitats didàctiques adequades a l'edat dels alumnes de 2n de primària, i alterna entre diferents àrees de treball per assegurar un repàs complet i variat. Al final inclou un diploma i un solucionari que permet als nens corregir els seus propis exercicis a mesura que els van completant.

El llibre antiavorriment

Finalment, us presentem el quadern definitiu per a aquells moments més avorrits en què necessites una distracció, com per exemple, durant un viatge llarg o un dia que fa mal temps.

Contra l’avorriment trobarem acudits enginyosos, jocs de paraules divertits, reptes creatius que et faran pensar, tests esbojarrats que et sorprendran i curiositats increïbles que et deixaran bocabadat. A més, hi ha llistes dels temes més demencials i una gran varietat de propostes i passatemps que faran que el temps passi volant.

Amb aquest i tota la resta de quaderns que us hem recomanat, veureu com l’avorriment quedarà desterrat, i la diversió, assegurada.

Valora aquest article