Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Allò que t'envolta el coll

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Biblioteca Chimamanda
Traductor: Maria Luna Cuberta
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de Allò que t'envolta el coll:

A Allò que t'envolta el coll, Chimamanda ens brinda dotze relats que examinen els llaços que uneixen Nigèria i Occident. 

En aquest volum coneixem les històries de diferents personatges, com la d'una noia igbo cristiana que es refugia dels aldarulls en una tenda abandonada amb una dona musulmana; la d'una jove que revela el secret devastador sobre la mort del seu germà; la de la noia nigeriana que se'n va a viure als Estats Units. En aquesta última, es parla de la soledat que experimenta la noia en adonar-se que res d'aquesta nació és com s'imaginava, de l'amor que hi acaba trobant i de com l'ombra d'una mort sobtada al seu país d'origen l'obliga a reviure i analitzar cadascuna de les passes que l'han dut fins allà. 

Mordaces i emotives, d’una bellesa i enyorança evocadores, aquestes històries exploren els camins entre la col·lisió de dues cultures i la profunda lluita humana per reconciliar-les.

***

- Chimamanda Ngozi Adichie és l'escriptora nigeriana més destacada dels autors anglòfons que han aconseguit atreure una generació de lectors cap a la literatura africana

- La seva obra és mundialment coneguda i s'ha traduït a més de trenta idiomes

- És guanyadora de premis literaris tan importants com el del Cercle Nacional de Crítics Literaris als Estats Units o el Women's Prize for Fiction al Regne Unit

- Els seus assajos Tothom hauria de ser feminista (2016), Estimada Ijeawele: manifest feminista en quinze consells (2017), Sobre el perill dels tòpics (2018) i Sobre el dol (2021), publicats a Fanbooks, han tingut una gran acollida de la crítica i dels lectors. 

- A Fanbooks també té publicades Americanah, Mig sol groc, i La flor púrpura

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Allò que t'envolta el coll

© © Wani Olatunde

Chimamanda Ngozi Adichie (1977) és una autora nigeriana que ha estat considerada la veu més destacada d'un seguit de nous autors anglòfons que estan aconseguint atreure una generació de lectors cap a la literatura africana. Als Estats Units ha guanyat premis literaris tan prestigiosos com el del Cercle Nacional de Crítics Literaris o el premi al millor llibre de l’any segons publicacions tan notables com el New York Times, el Washington Post o...

Llegir-ne més

Per què llegirAllò que t'envolta el coll

1

Chimamanda Ngozi Adichie és l’escriptora nigeriana més destacada dels autors anglòfons que han aconseguit atreure una generació de lectors cap a la literatura africana.

2

La seva obra és mundialment coneguda i s’ha traduït a més de trenta idiomes.

3

És guanyadora de premis literaris tan importants com el del Cercle Nacional de Crítics Literaris als Estats Units o el Women’s Prize for Fiction al Regne Unit.

4

Els seus assajos Tothom hauria de ser feminista (2016), Estimada Ijeawele: manifest feminista en quinze consells (2017), Sobre el perill dels tòpics (2018) i Sobre el dol (2021), publicats a Fanbooks, han tingut una gran acollida de la crítica i dels lectors.

5

A Fanbooks també té publicades Americanah, Mig sol groc i La flor púrpura.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/10/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-10028-27-2 | Codi: 10352441 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Biblioteca Chimamanda | Traductor: Maria Luna Cuberta

Totes les opinions de Allò que t'envolta el coll

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir