Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Ben al fons del fons del mar

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L' illa del temps
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Ben al fons del fons del mar:

Torna Marc Artigau amb una aventura fantasiosa i un potent missatge ecologista. 

La Lina viu amb el seu avi des que la seva mare va desaparèixer al mar deu anys enrere. Un dia, només ella comença a sentir una cançó que sembla que prové de l'oceà. Juntament amb el seu avi i en Melvil, el seu amic robot, emprenen un viatge cap a les profunditats marines per esbrinar l'origen d'aquesta melodia. 

Durant aquest viatge coneixen la Gavi, una gavina que viu en una illa immensa feta de plàstics i deixalles humanes, i també troben el Verne, un vell submarí abandonat que els permetrà viatjar al fons del mar per donar resposta a aquests misteris: d'on prové la cançó? I què li va passar a la mare de la Lina?

***

- Una novel·la plena de peripècies, amb picades d'ullet a éssers mitològics i a grans obres literàries com Moby Dick o Pinotxo, amb un missatge ecologista molt potent

- L'autor i dramaturg és una de les noves veus del panorama literari català, amb molt bona acollida tant en el camp infantil/juvenil com en el d'adults: la seva novel·la infantil El perseguidor de paraules (Estrella Polar, 2028) acumula més de 7.000 exemplars venuts (GfK). 

- Edició molt cuidada en cartoné amb il·lustracions bitò de Kim Amate

- Llibre apte per al circuit escolar. 

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Ben al fons del fons del mar

© Juan Lemus

Marc Artigau i Queralt (Barcelona, 1984) és llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Els seus textos teatrals han rebut diversos guardons, com ara el Premi Quim Masó o l’accèssit al Premio Marqués de Bradomín, i es troben publicats al Teatre reunit 2009-2018. Per la seva feina de dramaturg i adaptador en diferents muntatges ha rebut reconeixements com ara el Premi de la Crítica (2014 i 2015) o el Pr...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Ben_al_fons_del_fons_del_mar.pdf
Descarregar 664,33 K
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirBen al fons del fons del mar

1

Marc Artigau torna amb una aventura fantasiosa que agradarà a lectors, crítica i educadors.

2

L’anterior novel·la middle grade de l’autor, Els perseguidors de paraules (Estrella Polar), compta ja amb 7 edicions i ha venut 6.000 exemplars, gràcies sobre tot al circuit escolar.

3

Marc Artigau és una de les noves veus del panorama literari català i té molt bona acollida tant en el camp infantil i juvenil com en el d’adults.

4

Edició molt cuidada en cartoné i amb il·lustracions de Kim Amate.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/09/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-899-5 | Codi: 10350907 | Format: 14 x 20,2 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: L' illa del temps

Totes les opinions de Ben al fons del fons del mar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir