Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Culpes compartides

Editorial: Columna Edicions
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 456

Sinopsi de Culpes compartides:

Torna Sebastian Bergman, més incombustible que mai.

La unitat d’homicidis d’Estocolm està sumida en una crisi profunda des que es va revelar que un dels seus membres és un assassí en sèrie. La Vanja Lithner lluita per salvar el seu departament quan troben una dona assassinada en una granja de porcs als afores de Västerås. Tots els indicis apunten que l’acte es va fer pensant en una persona en concret: en Sebastian Bergman. Al llarg dels anys, el reconegut i sempre controvertit psicòleg criminal ha ajudat la unitat a resoldre nombrosos casos, però després dels esdeveniments recents és persona non grata. ¿Serà el retorn d’en Bergman la salvació o la ruïna de la unitat d’homicidis?

Mentrestant, en Tim Cunningham, un antic pacient d’en Sebastian, apareix mort. En Tim també va perdre un fill al tsunami del 2004, però resulta que hi ha molts interrogants al voltant de la família Cunningham i aquell terrible Nadal de fa vint anys. Uns interrogants que potser la Cathy, la filla d’en Tim, podrà ajudar a aclarir.

Culpes compartides és l’apassionant nou lliurament de la sèrie Bergman, que torna amb més misteri, més sorpreses i més Sebastian en estat pur que mai. No te’l pots perdre.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Culpes compartides

Michael Hjorth y Hans Rosenfeldt

Michael Hjorth (1963) és un dels productors de cinema i televisió més famosos de Suècia i un guionista reconegut que ha treballat, entre altres, en els guions de diverses pel·lícules de Wallander, de Henning Mankell.

Llegir-ne més
© © Anders Thessing

Hans Rosenfeldt (1964) és el principal guionista de Suècia i el creador de la sèrie de televisió escandinava de més èxit de la història: la sèrie policíaca The Bridge, que s’emet a més de 170 països i ha estat guardonada amb els premis internacionals més destacats. Per a Netflix va escriure, dirigir i produir la sèrie Marcella, que va rebre el premi de l’Associació de Guionistes del Regne Unit al millor guió de televisió.

La seva primera nove...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Culpes_compartides.pdf
Descarregar 839,36 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/07/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3220-7 | Codi: 10346909 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal

Totes les opinions de Culpes compartides

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir