Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El caminant davant del congost

Quan tot és difícil. I necessari
Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: MIRADA (LIT)
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de El caminant davant del congost:

L?expressió d?una decepció i d?un determini
Quan el 1980 Jordi Pujol va assumir la presidència de la Generalitat, la transició era un projecte il·lusionador en el qual CiU es va comprometre a fons, amb l'esperança de contribuir al progrés general espanyol i a l'entesa solidària entre Catalunya i Espanya. Vint anys més tard, les últimes reflexions de Jordi Pujol com a president de la Generalitat ja destil·laven un desencís preocupant que, amb el procés de discussió de l'Estatut, es va confirmar i agreujar. I la sentència del Tribunal Constitucional va reblar el clau. L'anomenat "esperit de la transició" havia estat un miratge.Però, com diu Jordi Pujol, "el congost que estreny el camí no significa que s'hagi acabat. Significa i reclama més esforç, més risc, més capacitat d'esperança. Més voluntat de ser"
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El caminant davant del congost

Jordi Pujol Soley (Barcelona, 1930) Ha estat president de la Generalitat de Catalunya entre 1980 i 2003, després que la coalició que encapçalava, Convergència i Unió, fos la que obtingués més representació en les sis eleccions al Parlament de Catalunya a què es va presentar, en algunes ocasions amb majoria absoluta. El juliol del 2014 va confessar públicament l’existència d’uns diners no declarats a Andorra.

... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-218-9 | Codi: 171615 | Format: 13 x 21 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: MIRADA (LIT) | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El caminant davant del congost

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir