Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El Clan (Inspectora Elena Blanco 5)

Editorial: Columna Edicions
Traductor: Núria Parés Sellarès | Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 456

Sinopsi de El Clan (Inspectora Elena Blanco 5):

Quan morir no importa, tot està permès.

El brutal desenllaç de la sèrie Inspectora Elena Blanco.

L’Elena Blanco, inspectora de la Brigada d’Anàlisi de Casos (BAC), s’enfronta al seu pitjor enemic, una poderosa organització integrada per personalitats del món de l’empresa, la política, la judicatura i la policia. El Clan. Enfrontar-s’hi és acabar mort. Tot i això, la BAC afronta el desafiament. Però quan l’Elena rep unes imatges en què en Zárate apareix estès sobre un bassal de sang, comet un error imperdonable.

Amb la inspectora en cerca i captura, acusada de l’assassinat d’un policia, i en Zárate desaparegut, la Mariajo, la Reyes, l’Orduño i en Buendía fan la guerra pel seu compte. L’arribada d’una nova inspectora en substitució de l’Elena empitjora la situació: sembla enviada pel Clan amb la missió d’acabar amb la BAC i fer tancar Blanco a la presó.

Però la troballa d’uns cadàvers que han estat eviscerats porta la investigació de l’Elena a creuar tots els límits per salvar la seva brigada i trobar en Zárate, sense saber si és viu o mort.

És el principi de la fi de la BAC.

Cap dels seus membres s’havia enfrontat mai a un assassí tan despietat com el Clan.

Magnífica, brutal i enormement addictiva, Carmen Mola se supera en l’esperat desenllaç de la sèrie Inspectora Elena Blanco.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El Clan (Inspectora Elena Blanco 5)

Carmen Mola va néixer la primavera del 2017 a Madrid quan els autors Jorge Díaz, Agustín Martínez i Antonio Mercero van decidir llançar-se a una aventura de creació col·lectiva que va cristal·litzar en una primera novel·la, La núvia gitana, a la qual seguirien La xarxa porpra, La nena i Les mares. Al llarg d’aquests anys, els tres autors han continuat amb els seus projectes personals, tant novel·les com guions. El 2021 Carmen Mola va obtenir e...

Llegir-ne més

Altres llibres de Carmen Mola

Continguts extra

Fragment
El_clan.pdf
Descarregar 2,3 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/09/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3241-2 | Codi: 10351985 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductors: Núria Parés Sellarès | Núria Garcia Caldés

Totes les opinions de El Clan (Inspectora Elena Blanco 5)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir