Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El rol del Roc

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 312

Sinopsi de El rol del Roc:

Una epidèmia de misterioses desaparicions de jubilats assola el barri d’Horta. Torna Màrius Serra amb la sèrie ludocriminal protagonitzada per Oriol Comas i Coma.

El barri d’Horta de Barcelona pateix una epidèmia de desaparicions de jubilats: els pensionistes marxen de les residències de gent gran i no se’ls troba més. Paral·lelament, els Mossos detenen un jugador de rol membre de la colla dels Diables d’Horta que ha suplantat el seu avi per cobrar‑ne la pensió i que hi podria estar relacionat. El detingut és íntim amic de l’últim enamorat de la Sol, que cada cop té una vida sentimental —i una nòmina de satèl·lits— més complicada, però continua treballant pel seu oncle Oriol. El Comas, que també s’acosta a la jubilació, ha decidit llegar la seva col·lecció de tres milers de jocs de taula, tres mil llibres i mil tres-centes revistes sobre jocs al Servei de Biblioteques, a canvi que dediquin una biblioteca temàtica als jocs de taula. Això el té ocupat i neguitós, però no podrà evitar ajudar el comissari Carmany a resoldre el cas dels jubilats fonedissos.

Amb el rerefons de la tensió social d’unes generacions joves que acusen la manca d’oportunitats, Màrius Serra conjuga la intriga policíaca, l’humor ple d’enginy i el món del joc de taula, i fa arribar la ficció ludocriminal a un barri d’Horta que emergeix com un protagonista destacat, amb un teixit veïnal bulliciós i combatiu, però també rebotigues més tèrboles del que semblen.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El rol del Roc

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor. La seva obra literària, traduïda a set llengües, ha estat guardonada amb premis com el Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Ramon Llull o Sant Jordi. Ha publicat més de dotze mil mots encreuats, cinc mil articles i una trentena de llibres, entre els quals destaquen Mon oncle, La vida normal, Verbàlia, Farsa, Quiet, Plans de futur, Res no és perfecte a Hawaii, La novel·la de Sant Jordi i La ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/10/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19729-51-4 | Codi: 10350731 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de El rol del Roc

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir