Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic

Fes-ho!

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: ATRIUM
Nombre de pàgines: 104

Sinopsi de Fes-ho!:

Quan va ser l'últim cop que vas fer una cosa per primera vegada? Enviem els nostres fills a l'escola i ens obsessionem amb les seves notes, l'actitud i la capacitat per adaptar-se a l'entorn.Quan volem contractar algú, busquem currículums de gent amb experiència, que hagi estudiat en bones universitats i amb un historial d'èxits professionals.Invertim els nostres estalvis en empreses en funció dels resultats de l'últim trimestre, en lloc de valorar què faran el dia de demà. I encara ens sorprenem quan tot plegat s'enfonsa?L'economia no és una cosa estàtica, però ens comportem com si ho fos. El teu lloc al món ve determinat pel que ets capaç d'instigar, pel que provoques al teu entorn i pel que aprens dels fets que tu mateix has posat en marxa. En un món regit pel canvi, el que compta és precisament això: la teva habilitat per crear i aprendre del canvi.Fes-ho! És un manifest que ens convida a fer alguna cosa que és escassa, i per tant valuosa. Seth Godin ens proposa que deixem d'esperar que algú ens posi davant dels ulls un full de ruta i que siguem nosaltres qui marquem el camí.
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic

Sobre l'autor de Fes-ho!

Seth Godin és un dels gurus del nostre temps. És autor d'una dotzena de bestsellers, traduïts a més de 35 llengües, entre els quals destaquen Tribes: We Need You to Lead Us, We Are All Weir, Permission Marketing o Purple Cow. El seu weblog, que té milers de seguidors arreu del món, ha inspirat emprenedors de tota mena. És el fundador de Squidoo.com, que es troba entre els cent llocs web més visitats dels Estats Units. Seth Godin ha sabut defi ... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Altres llibres de Novel·la contemporània

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-208-0 | Codi: 171579 | Format: 14 x 18,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: ATRIUM | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Fes-ho!

L’Albert és un dels individus amb un esperit més emprenedor que tenim entre Nosaltres. És per això que quan ens va arribar el Fes-ho! de Seth Godin (un gurú del ram!) no ho vam dubtar ni un moment. Aquí en teniu la ressenya:

Quan trobes un llibre de les dimensions del llibre Fes-ho!, que et ve amb un llampant taronja i amb els suggeridors subtítols de “El manifest de l’emprenedor” i “Quan va ser l’últim cop que vas fer una cosa per primera vegada?”, crec que no podem fer l’orni sobre el que estem a punt de llegir.

L’estil és directe repartint dades i exemples clars, en un format de petits punts que van evolucionant dins d’un fil argumental. És un llibre que bàsicament mobilitza i emociona, que porta a convèncer amb arguments a aquells qui per por no tenien pensat innovar, o que dóna l’empenta final a aquells que sempre troben una excusa racional per no fer les coses que farien si es tiréssin de cap cap als seus projectes personals.

Sent un autor nord-americà, cita exemples de biografies de compatriotes que potser no són prou conegudes pel lector europeu però he d’esmentar dues coses: l’important és el fet que explica i no tant qui ho va fer; i valoro l’esforç del traductor en emprar frases fetes i expressions pròpies catalanes.

Actualment estan sortint moltíssims llibres cridant-nos a la iniciativa, a ser emprenenedors en temps de crisis i aquest n’és un d’interessant i de ràpida lectura que ens podem atrevir a tenir com a llibre de capçalera i anar llegint-ne fragments a mida que necessitem aquesta empenteta com si d’un llibre d’autoajuda es tractés.

Totes les opinions de Fes-ho!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir