Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Fes-me riure

Històries de la comèdia
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 328

Sinopsi de Fes-me riure:

El llibre que els seguidors dels fils #MakeEmLaugh de @Manuel_de_BCN a Twitter reclamaven.

Sabies que en Manuel, el cambrer d’Hotel Fawlty, era de Barcelona? Quines eren les set paraules «brutes» que et podien portar a la presó si les deies en públic? Qui va dir a John Cleese i Michael Palin que obtindrien les seves trenta monedes de plata per haver fet La vida de Brian? Com va començar l’èpica batalla entre Matt Damon i el presentador Jimmy Kimmel? O com va sorgir el «samanté» que Berto i Buenafuente han convertit en una salutació de bon rotllo?

En les trenta històries de la comèdia que formen part de Fes-me riure trobaràs resposta a aquestes preguntes i, a més, podràs aprofundir en les vides de monologuistes, comediants i pallassos d’aquí i d’allà, o descobrir les interioritats de sèries i pel·lícules còmiques.

Aquest és el llibre que els seguidors dels fils #MakeEmLaugh de @Manuel_de_BCN a Twitter reclamaven, però tu, persona aficionada a la comèdia, segur que també en gaudiràs. Perquè, com va dir Samuel J. Snordgrass anant cap de la guillotina: «Fes-los riure, fes-los riure. No saps que a tothom li agrada riure?».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Fes-me riure

© Marc Royuela

Daniel Guillén Hidalgo (Barcelona, 1973) és @Manuel_de_BCN i viceversa. Periodista amb experiència en mitjans —RNE, EFE…—, fa anys va centrar la seva carrera professional en l’àmbit de la comunicació corporativa i, més recentment, en la creació de continguts digitals.

El perfil del cambrer d'Hotel Fawlty i sobretot els fils #MakeEmLaugh a Twitter li han donat certa popularitat (n’hi ha que l’anomenen referent, altres mite… que vagin dient), a...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Fes_me_riure.pdf
Descarregar 920,77 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/09/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3231-3 | Codi: 10350631 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Totes les opinions de Fes-me riure

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir