Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Les que no dormen NASH

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 576

Sinopsi de Les que no dormen NASH:

A les Valls Tranquil·les no els agrada desenterrar secrets ni revelar veritats. Prepara't per a la nit més llarga.

LA NOVA NOVEL·LA DE DOLORES REDONDO

La psicòloga forense Nash Elizondo documenta l’origen d’una llegenda sobre bruixeria en l'avenc de Legarrea, a les Valls Tranquil·les de Navarra, però quan descendeix al fons de l'avenc troba el cos d'una noia desapareguda tres anys enrere, Andrea Dancur; un cas que va commocionar el país sencer i pel qual una dona compleix presó. Som al març del 2020, i la troballa i les noves pistes obliguen a reobrir una recerca que aquesta vegada es desenvoluparà en dos plans diferents: d'una banda, a través del mètode científic, i de l’altra, mitjançant l'aprofundiment en la psicologia dels implicats i el coneixement dels misteris ancestrals.

Nash Elizondo, que s'endinsa en un territori mític i per moments hostil, comptarà amb ajudes inesperades, i es posarà al capdavant d'una estirp de dones que no es dobleguen ni tan sols quan són les víctimes.

Els esdeveniments se succeeixen vertiginosament en un relat que llegim amb l’ai al cor, sense treva, de la mà mestra de Dolores Redondo. La novel·la presenta uns personatges secundaris inoblidables i ens aboca a l'abisme de la crueltat, en una atmosfera de presagis i intuïcions; matèria essencial del seu absorbent món literari.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Les que no dormen NASH

Dolores Redondo© Xavier Torres-Bacchetta

Dolores Redondo (Donostia-Sant Sebastià, 1969) és l'autora de la «Trilogia del Baztan», el fenomen literari en castellà més important dels últims anys: El guardià invisible, El llegat dels ossos i Ofrena a la tempesta; adaptades al cinema amb gran èxit entre 2017 i 2020, i actualment disponibles a Netflix. A la trilogia la va seguir Et donaré tot això (2016), el Premi Planeta més venut dels últims temps, adaptada com a sèrie a la televisió púb...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/11/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3269-6 | Codi: 10355946 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Les que no dormen NASH

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir