Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Nina Peanut 1. Nina Peanut és la pera

Sarah Bowie

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Nina Peanut
Traductor: Francisco Figueroba
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Nina Peanut 1. Nina Peanut és la pera:

Soc la Nina Peanut! Futura estrella mundial, cuinera experta de pizza congelada, geni creatiu d’idees genials i la mestressa del gat més pudent del món.

Ah, també faig vídeos increïbles i gens ensopits protagonitzats per patates amb cara arrugada. I encara que sé que aviat es tornaran supervirals, ara mateix només els miren la meva àvia i el meu millor amic.

El meu somni és ser tan popular com la meva superenemiga Megan Dunne, que fa contingut exclusiu AVORRIDÍSSIM de la seva gosseta mimada, la Princesa Tota Bella. Un somni que sembla que es fa realitat quan el meu gat, el Les, surt en un dels vídeos de la Megan i es torna viral.

Per fi el Les i jo ens hem fet virals a internet! Però, ser popular serà tan meravellós com sempre m’ho havia imaginat? Descobreix-ho en el meu supermillor llibre de tots els temps!

«Aneu en compte, Home Gos i Greg, hi ha una nova heroïna de l’humor a la ciutat», Irish Independent

«Als fans de Boni vs. Mico de Jamie Smart o la sèrie Grimwood de Nadia Shireen els encantarà conèixer la Nina Peanut», The Times

«Un llibre il·lustrat molt ben elaborat que tracta temes com l’amistat, la popularitat, l’autoestima i l’amabilitat, amb il·lustracions divertidíssimes i una maqueta molt original», Irish Independent

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirNina Peanut 1. Nina Peanut és la pera

1

Un diari molt divertit il·lustrat a tot color que encantarà als fans de L’Home Gos, Diari del Greg o Diari d’una penjada.

2

Llibre il·lustrat amb un humor molt gamberro.

3

Té un disseny molt atractiu. No hi ha blocs grans de text, sinó que el text està fragmentat i també hi ha vinyetes, la qual cosa facilita la lectura.

4

Perfecte per a la franja de 7-9 anys.

5

Parla de temes molt importants per al públic al qual va dirigit: la voluntat d’encaixar, la popularitat, el bullying, l’amistat, la construcció d’una identitat pròpia o les falses aparences a les xarxes socials.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/10/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-941-1 | Codi: 10352608 | Format: 14 x 21 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Nina Peanut | Traductor: Francisco Figueroba

Totes les opinions de Nina Peanut 1. Nina Peanut és la pera

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir