Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Raons per seguir vivint

Temàtica: Autoajuda
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Marc Rubió
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Raons per seguir vivint:

Una petita obra mestra sobre la depressió.

«Destinat a convertir-se en un clàssic modern». Entertainment Weekly

Què vol dir sentir-se viu de debò?

Quan tenia 24 anys, el món de Matt Haig es va enfonsar. No veia la manera de seguir vivint. Aquesta és la història real de com va travessar una crisi, va triomfar sobre una malaltia que gairebé el destrueix i va aprendre a viure de nou.

Exploració emotiva, divertida i vibrant sobre com viure millor, estimar millor i sentir-se més viu, Raons per seguir vivint és més que un relat autobiogràfic sobre la depressió. És un llibre sobre com aprofitar al màxim el nostre temps al món.

«He escrit això perquè els tòpics més vells continuen sent els més certs. El temps cura. El fons de la vall no dona mai la visió més clara. Sí que hi ha llum al final del túnel, encara que no siguem capaços de veure-la. (...) Les paraules, de vegades, et poden alliberar».

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Raons per seguir vivint

Matt Haig© Kan Lailey

MATT HAIG escriu tant ficció com no-ficció. Això inclou les novel·les Els humans, Com aturar el temps i La Biblioteca de la Mitjanit (de propera publicació a Empúries), que ha estat un best-seller mundial amb més de deu milions d’exemplars venuts. També ha escrit llibres per a nens i nenes, entre els quals Un noi anomenat Nadal, que es va adaptar al cinema i, més recentment, el llibre de no-ficció per a adults The Comfort Book.

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Raons_per_seguir_vivint.pdf
Descarregar 536,89 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/06/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16367-64-1 | Codi: 10140806 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Marc Rubió

Totes les opinions de Raons per seguir vivint

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir