Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sempre endavant

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Ciència | Medicina
Temàtica: Salut
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Mercè Ubach Dorca | Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Sempre endavant:

Les esperadíssimes memòries del doctor Valentí Fuster, un dels cardiòlegs i investigadors actuals més reconeguts internacionalment i un referent per a la classe mèdica de tot el món.

Valentí Fuster, de petit, somiava ser tenista. I potser, si hagués continuat practicant amb la raqueta, ho hauria aconseguit. Però un incident a l'institut i, sobretot, un metge, Pedro Farreras Valentí, van canviar el seu destí per sempre i el van portar a convertir-se en un dels cardiòlegs més influents de tots els temps.

A Sempre endavant, Fuster ens revela els seus aprenentatges vitals, com va començar la seva decisiva investigació sobre el que provoca l’infart (que va acabar establint les bases de la salut cardiovascular mundial), narra els seus èxits, les seves errades i les seves derrotes amb total sinceritat, i ens explica les seves experiències més personals davant de situacions complexes de la seva vida i de la seva feina amb l’esperança que puguin resultar inspiradores, sobretot per als joves a l’hora d’emprendre o orientar el seu camí.

Aquest no és només un llibre de memòries, sinó que també és un relat emocionant d’una trajectòria entregada amb passió a la investigació i a les persones. Tota una lliçó de vida que ens deixa uns valors tremendament honestos, de la mà d’un dels homes més extraordinaris i exemplars.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sempre endavant

Valentí Fuster és un dels cardiòlegs i investigadors actuals més reconeguts internacionalment i un referent per a la classe mèdica de tot el món. És considerat un dels metges i científics més importants dels últims cent anys. És director general de l’Institut Cardiovascular de l’Hospital Mount Sinai de Nova York (rebatejat fa poc amb el nom Mount Sinai Fuster Heart Hospital, en honor seu) i del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars,...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/10/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3170-5 | Codi: 10340647 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductors: Mercè Ubach Dorca | Núria Garcia Caldés

Totes les opinions de Sempre endavant

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir