Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tothom en aquest tren és sospitós

Everyone on this train is a suspect (títol original)
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Novel·la negra
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Traductor: Marc Barrobés
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de Tothom en aquest tren és sospitós:

Torna Ernest Cunningham, el protagonista de Tothom a la meva família ha matat algú, en una deliciosa novel·la de misteri clàssic.

«O sigui que torno a escriure. Que és una bona notícia, suposo, per als qui esperaven un segon llibre, però d’allò més desafortunada per a la gent que ha hagut de morir perquè el pogués escriure».

L’Ernest Cunningham està gaudint de la fama del seu primer llibre, que es basava en la història real de la seva família —tots ells autors d’un assassinat o altre—, i, com tot escriptor d’èxit, el seu agent i el seu editor li reclamen el segon lliurament, però és incapaç d’idear una nova història.

Quan rep la invitació per al Festival d’Escriptors Australians de Novel·la Detectivesca, que tindrà lloc a bord d’un tren en homenatge a Agatha Christie, l’Ernie creu que per fi podrà escriure la seva nova novel·la. I té raó, perquè la inspiració arribarà tan aviat com posi un peu al tren; però ho farà en forma d’un nou cas: un dels sis escriptors convidats serà assassinat el segon dia de viatge i els altres cinc, tots sospitosos, es posaran mans a l’obra per trobar el culpable. Cada un té les eines per resoldre el crim, però també per haver-lo comès. Quin dels cinc escriptors ha estat capaç de passar de la teoria a la pràctica?

Després de l’èxit internacional de Tothom a la meva família ha matat algú, que s’ha publicat a més de vint-i-cinc països i que aviat es convertirà en una sèrie d’HBO, Benjamin Stevenson torna amb un nou cas ple d’humor i enginy que ens mantindrà atrapats fins a l’última pàgina.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Tothom en aquest tren és sospitós

Benjamin Stevenson és un humorista guardonat i escriptor de noveŀ la negra australià. Amb un duet còmic format amb el seu germà, The Stevenson Experience, ha omplert teatres com el del Melbourne International Comedy Festival o el de l’Edinburgh Festival Fringe i ha actuat a la televisió per als canals ABC TV, Channel 10 i The Comedy Channel. Tothom a la meva família ha matat algú (Columna, 2023) va ser la seva tercera novel·la i ha estat un èx...

Llegir-ne més

Altres llibres de Benjamin Stevenson

Continguts extra

Fragment
Tothom_en_aquest_tren.pdf
Descarregar 863,99 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/09/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3232-0 | Codi: 10350632 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Marc Barrobés

Totes les opinions de Tothom en aquest tren és sospitós

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir