Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Trilogia d'Auschwitz

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Francesc Miravitlles Salvador
Nombre de pàgines: 544

Sinopsi de Trilogia d'Auschwitz:

«Per sort meva, no em van deportar a Auschwitz fins al 1944, és a dir, després que el govern alemany, atesa la creixent escassetat de mà d'obra, hagués establert d'allargar la vida mitjana dels presoners que s'havien d'eliminar».

Així comença Si això és un home, llibre que inaugura la trilogia que Primo Levi va dedicar als camps d'extermini nazis. Crònica de l'horror quotidià, l'obra descriu, en el llenguatge mesurat i sobri d'aquest testimoni, l'espera del no-res, la privació de quotidianitat i l'oblit de la condició humana dels presoners. 

Precedida d'un pròleg de Philip Roth, la Trilogia d'Auschwitz recull també dues obres posteriors: La treva (1963), relat que descriu les tribulacions d'un grup d'italians, alliberats dels camps nazis, que durant mesos recorren els camins de l'Europa central en companyia de l'Exèrcit Roig, i Els enfonsats i els salvats (1986), en la qual Primo Levi intenta comprendre, a partir de l'exemple dels camps nazis, les condicions i circumstàncies que permeten la degradació de l'ésser humà.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Trilogia d'Auschwitz

© gianni giansanti_sygma_corbis

Primo Levi (Torí 1919-1987) va néixer en una família jueva instal·lada al Piemont. El 1941 es va llicenciar en ciències químiques a la Universitat de Torí. Després d'haver participat en la resistència del nord d'Itàlia, va ser capturar i deportat al camp de concentració d'Auschwitz. El 1945, després d'un atzarós viatge per Europa, va tornar a Torí, on va publicar el seu primer testimoniatge sobre els camps d'extermini, Si això és un home (1947...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/01/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-310-9 | Codi: 387122 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Francesc Miravitlles Salvador | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Trilogia d'Auschwitz

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir