Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Univèrsia. Crea el teu univers

Jordi Pereyra

Editorial: Estrella Polar
Traductor: Grup 62
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de Univèrsia. Crea el teu univers:

L'univers és infinit o té un punt final? Què hi havia abans del Big Bang? Com es van crear les primeres formes de vida? Si la Terra i la Lluna s'atrauen mútuament, per què la Lluna no cau cap a la Terra? Podrem viure a Mart algun dia? Per què es van extingir els dinosaures?

Benvinguts a UNIVÈRSIA, on tindreu l'oportunitat de crear el vostre propi univers des de zero!

El Florg i el Blorg són dos extraterrestres que han anat d'excursió a UNIVÈRSIA, el simulador de realitat virtual més avançat de la galàxia.

A UNIVÈRSIA tot és possible: poden crear els seus propis universos, amb estrelles, planetes i fins i tot vida. El Florg i el Blorg ho tenen clar: volen simular la creació de la vida a la Terra fins a veure com es formen els seus animals favorits de tota la galàxia: els dinosaures.

Però hauran de tenir paciència: han de passar moltes coses des de l'origen de l'univers fins que tiranosaures, diplodocus, triceratops i companyia campin lliurement per terra, mar i aire.

Sort que tindran la teva ajuda: a mesura que el llibre avanci, aniràs trobant diferents opcions entre les quals hauràs de triar per aconseguir les condicions perfectes perquè la vida s'obri pas al planeta.

Tria bé, l'univers és a les teves mans!

¿POR QUÉ leer UNIVERSIA, un libro de ciencia para niños muy especial?

-Incluye un elemento de juego: elegir entre distintas opciones con el objetivo de crear vida en el universo. El juego motiva la curiosidad para aprender.

-Contiene ilustraciones a todo color y espectaculares fotografías reales del universo, galaxias, estrellas, planetas, etc.

-Explica conceptos que pueden parecer complejos de una forma muy clara y divertida: el big bang, la fusión nuclear, la formación de supernovas, los agujeros negros, etc.

-Jordi Pereyra es el creador de Ciencia de Sofá, uno de los mejores blogs de divulgación científica en España.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirUnivèrsia. Crea el teu univers

1

Jordi Pereyra és el creador del blog «Ciencia de Sofá», un dels blogs de divulgació científica més populars a l'Estat espanyol i que ha obtingut diversos premis, com el Bitácoras.

2

És autor dels llibres de divulgació científica El universo en una taza de café i Respuestas sorprendentes a preguntas cotidianas.

3

UNIVÈRSIA és un llibre de ciència per a nens i nenes que afegeix un element de gamificació (triar entre diferents opcions) per multiplicar la motivació per aprendre. 

4

Conté il·lustracions en color i fotografies reals de l'univers, galàxies, estrelles, planetes, etc.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/09/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-727-1 | Codi: 10336672 | Format: 18 x 24 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Llibres de coneixement | Traductor: Grup 62

Totes les opinions de Univèrsia. Crea el teu univers

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir