Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Vull

Want (títol original)
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Autoajuda | Sexualitat
Temàtica: Actualitat | Testimonis
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 544

Sinopsi de Vull:

Explica’m què penses quan penses en sexe

«Vull dones de tot el món, velles i joves, de qualsevol religió, casades i solteres: vull que m’escriguin i m’expliquin en què pensen quan pensen en sexe».

Quan parlem de sexe, parlem de feminitat i de maternitat, infidelitat i explotació, consentiment i respecte, justícia i igualtat, amor i odi, plaer i dolor. Temes essencials que, malgrat tot, la majoria de nosaltres guardem en un racó profund de la nostra intimitat.

Aquest llibre vol trencar tabús. Gillian Anderson recull i presenta sense filtres les fantasies sexuals anònimes de centenars de dones d’arreu del món (incloent-hi la seva pròpia, també anònima). Són fantasies extraordinàries, plenes de desig, por, intimitat, vergonya, satisfacció i, en definitiva, alliberament. Des de fantasiejar amb algú que «no toca» fins a evocar una escena amb múltiples parelles, des del sexe suau i tendre, o apassionat i juganer, fins al més inconfessable, des de dones que mai no han tingut relacions sexuals fins a dones que han tingut més sexe del que recorden, aquestes cartes proporcionen una finestra a la part més secreta de la nostra ment.

Vull ens mostra un gran ventall de possibilitats i explica, sense judicis ni tabús, com se senten les dones amb el sexe quan tenen la llibertat total per ser elles mateixes.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Vull

© Sasha Gusov

Gillian Anderson és actriu, productora i directora de cinema, televisió i teatre. Ha estat guardonada diverses vegades per la seva feina: entre altres reconeixements ha guanyat dos premis Emmy, dos Globus d’Or, tres premis dels Actors Guild i un premi Evening Standard Theatre. A més de la seva feina com a actriu, la Gillian és també reconeguda globalment com a activista i defensora de les causes solidàries. Va escriure, junt amb Jennifer Nadel...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Vull.pdf
Descarregar 774,58 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/09/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3234-4 | Codi: 10350634 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Esther Roig Giménez

Totes les opinions de Vull

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir